سلام بچه های خوبم 

زهره رشاد هستم ،موسس و مدیر عامل کانون تک ، کانونی برای آموزش های مهارت های فناورانه به کودکان و نوجوانان و مربیان .

دبیرستان در رشته علوم انسانی تحصیل کردم و سپس در دانشگاه،وارد دنیای زیبا و جذاب فلسفه شدم ، اونجا در کنار بهترین اساتیدم یاد گرفتم که هر مساله ای را قبل از پذیزش  باید تحلیل کنم و بعدش اونوبپذیرم و اجرا کنم .

همون موقع هابود که درچندتا مدرسه مثل هنرستان سوره و مدارس تیزهوشان مشغول به تدریس شدم و تونستم بادنیای کودکان و نوجوانها بیشتر ارتباط بگیرم .

من در طی این سالها مطالعه ، تحقیق و سفرهای  داخلی و خارجی  یاد گرفتم که بایدبا افراد با دیدگاههاو تفکرات مختلف تعامل کنم و یاد بگیرم .

هرگز با کودک درونم مبارزه نکردم و ازتغییر در مسیر زندگی نترسیدم .

خلاصه تا مقطع دکتری پیش رفتم و در این میان مدرس دانشگاههای دولتی و هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی شدم .

در این میان عضو پژوهشگاه دانشگاه شهید بهشتی شدم و با حمایت اساتید در دانشگاه علامه طباطبایی موفق به چاپ کتاب و چندین مقاله شدم .

روزهای سختی بود …

هم تحصیل هم تدریس و هم مدیریت دانشگاه و مدیریت خانه و کودکداری، ولی خوب همین سختی ها باعث شد هر روز قوی تر و مصمم تر از قبل به کارم ادامه بدم  .

در دانشگاه با اساتید فرهیخته ای آشنا شدم ، که منو با فلسفه تحلیلی کودک آشنا کردن، ولی خب من از دنیای فناوری نباید غافل میشدم ، دنیایی که نیاز امروز فرزندانم بود ، همین انگیزه ای شد تا در میان راه بدون ترس از تغییر دکتری رو رها کنم ومجددا وارد دانشگاه بشم ولی اینبار در رشته مهندسی فناوری اطلاعات موفق به اخذ مدرک کارشناسی شدم. در طول این سالها کلی کارگاه و …برگزار کردم و …

درسال 1400 درسطح بین المللی به عنوان یه بانوی کارآفرین معرفی شدم .

از سال 96 به این فکر میکردم که چطوری میشه در دنیای کودکان و نوجوانان تحولی نو ایجاد کنم و کاری کنم تا کودکان از اضطراب کنکور و ورود به دانشگاه رها شوند .

واقعیت اینه که اگر فرزندان ما  یه مهارتی بلد باشن ، کمتر به قبولی و مدرک گرایی فکر میکنند ، چون میتونن برای خودشون بدون نیاز به تحصیل در رشته ای که دوست ندارن و چون قبول شدن ادامه میدن ،یه کار آفرین باشن. و از طرفی در رشته ای تحصیل کنن که در اون رشته مهارت دارن .

اونجا بود که با کارشناسان کانون تک دورهم جمع شدیم و با کلی تحقیق و مطالعه تونستیم ،تلفیقی بین فلسفه کودک و دنیای مدرن برنامه نویسی ایجاد کنیم ، چون زبان برنامه نویسی زبان منطق و ریاضی است ، زبانی مشترک با فلسفه کودک …به همراه الگوریتم نویسی که همان فلسفه تحلیلی است قبل از اجرای پروژه.

خلاصه سال 96 بود که تصمیم به تاسیس یک موسسه گرفتیم تا بتونیم به کودکان و نوجوانان آموزش های مهارتی فناورانه را همراه با تحلیل و حل مساله یاد بدیم .

ما اینجا جمع شدیم در خانواده ای به نام کانون تک ، با کلی آموزش های مهارت محورانه .

کلی مدرسین حرفه ای باکلی نگرانی برای دنیای کودکانه

ما دلمون میخواد روزی برسه که تمام فرزندان ما به خاطر داشتن یک مهارت و کار ، اعتماد به نفس داشته باشن و در یک جمله

حالشون خیلی خیلی خوب باشه…

راستی من از اون مدیرها نیستم که کارم مدیریت باشه هر زمان کاری برای مشاوره داشتید میتونید با خودم مستقیم در ارتباط باشید.

ما همیشه در خانواده بزرگ کانون تک منتظرتونیم